FRAKT

Minste kjøpesum kr 500,-
Vi har fastpris på frakt kr 99,- gjelder alle varer.

Varene kan hentes på vårt lager etter avtale på mail: post@belsahome.no Adressen får du opplyst ved avtale. Når du velger å hente på vårt lager, blir dette helt fraktfritt. Send oss en epost, så avtaler vi tid for henting.

Ved sending av varer til Svalbard tilkommer det et ekstra frakttillegg.

Selger kun varer i Norge / Only shipping in Norway.

 

EMBALLASJE

Vi er opptatt av miljøet, og emballasjen vi bruker kan ha blitt brukt tidligere. Glass som kan knuses får ekstra beskyttelse.

 

LEVERING

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

UAVHENTEDE PAKKER - Dersom pakken ikke hentes på postkontoret innen 14 dager, vil pakken bli sendt i retur til oss. Kundens rettigheter ihht. Angrerettloven bortfaller. Selger betaler ikke returfrakt for kunde, for varer som kommer i retur. Kunden blir belastet for frakt/returfrakt - samt et servicehonorar pålydende kr 300,-

 

BETALING

Kort betaling.

Transaksjonen vil ikke bli belastet før varen er sendt fra oss. Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Å betale med kort i vår nettbutikk er både SIKKERT & TRYGT.

 

Klarna faktura

Kjøp nå – betal etter levering. Når du velger Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

Betalingsfrist er 14 dager.

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det bli gjort en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk blir foretatt, vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post.

 

Klarna delbetaling

Med delbetaling kan du selv bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned – fra kr 95 pr mnd. Du får alltid varene hjem før du betaler, og du får mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker som Klarna samarbeider med. Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura, og du kan når som helst betale hele beløpet.

 

Vi har dessverre ikke postoppkrav. Får du problemer med å få betalt, send oss en mail når du legger inn bestillingen og vi sender deg en faktura.

Minste tillatte kjøpesum er kr 500,-.